Het kloppend hart van Dalfsen (10 of 17 km)

06 april 09:00 uur
Nikki's cafe Kerkplein Dalfsen
Jan Bredewold
nog 11 plaatsen beschikbaar

Deze wandeling is een sponsorloop voor meer openbare AED ’s in ons dorp.
Barry Stabij (DJ),Robert Lans (Uitbater Nikki’s cafe), Admund de Jong en Torn van Delft (Koks) hebben de koppen bij elkaar gestoken om dit te organiseren. Allen geheel belangeloos stellen ze hun diensten ter beschikking voor dit evenement
Wij als wandelvereniging zijn gevraagd om hier ook een steentje aan bij te dragen. Dat doen we graag!

  

Wij als wandelvereniging Greenshoes organiseren een wandeling met als route de vorm van een hart met de passende titel;
Het kloppend hart van Dalfsen. Bekijk hier de route

De route kan ook ingekort worden, dan loop je alleen door de rechter boezem en de rechterkamer en loopt dan weer terug naar het hart van Dalfsen, Nikki’s cafe waar je dan op de rest kan wachten

Die dag wordt afgetrapt met een kopje koffie bij grand café Nikki’s waarna de gids  de deelnemers meeneemt op een hartvormige route door de gemeente Dalfsen. Het eindpunt is wederom Nikki’s waar een uitgebreide brunch wacht. Medewerkers van EHBO vereniging Hoonhorst – Dalfsen geven een workshop reanimeren en laten de aanwezigen ervaren hoe een AED moet worden gebruikt.

Omdat er geld bij elkaar gebracht moet worden voor AED’s moet hiervoor wel een bijdrage gedaan worden maar omdat de Vereniging ook een duit in het zakje doet is dat voor leden beperkt en kost deelname slechts 10 euro. Je mag natuurlijk meer geven en je mag je ook laten sponsoren want hoe meer hoe beter natuurlijk, maar als lid van de Greenshoes is 10 euro voldoende.

Als niet lid betaal je min. 30 euro waarvan dan een groot deel naar het goede doel gaat. Je kan natuurlijk ook lid worden van onze vereniging.Wij gaan er dan ook vanuit dat je min. 2 jaar lid blijft.
Dus was je toch al van plan lid te worden dan is dit het moment om je lidmaatschap aan te vragen via deze site

 

Deelnemerslijst:

1- Henk L
2-Niesje L
3-Jan B
4-Roelof E
5-Vera D
6-Wiel Z
7-Wim D
8-Henny de J
9-Truus R
10-
11-
12-
13-
14-
15-

Meer informatie en opgeven

Wilt je meer informatie over deze wandeling of wil je je opgeven?
Bel dan 06-22059443 of stuur een e-mail naar info@greenshoes.nl