Over Sallandse Heuvelruggen en Rivierdalen (Wandelmidweek met overnachting) (15-20 km)

25 februari 15:00 uur
Imminkhoeve Lemelerweg 41 8148 Lemele. Navigatieadres:Huusminksteeg
Jan Bredewold
nog 3 plaatsen beschikbaar

Deze wandelmidweek kent vele hoogtepunten en soms een dalletje maar dan wel een mooi(rivier)dalletje. Ik heb 5 wandelingen uitgestippeld in de nabije omgeving. Tijdens deze tochten krijg je ook wat informatie over de omgeving en history van de streek, anecdotes en verhalen.

   
We overnachten in het mooie verblijf De Imminkhoeve in Lemele. Een accommodatie voor valide en minder valide mensen. Voor een indruk kijk je hier We verblijven in Het Landhuis. Hieronder volgt de voorlopige indeling van de midweek:
Maandag: aankomst en ontvangst tussen 13:30 en 14:30. Vanaf 15:00 RONDJE LEMELE, een wandeling vanaf ons verblijf van ongeveer 7 km over de Lemelerberg (Waar komt die naam vandaan?)
Dinsdag: De VERASSENDE VOETPADEN VAN VILSTEREN, een wandeling vanuit Madrid  van 16 km . Vertrek 10:00 uur met auto. (Misschien zien de Nachtwacht nog)
Woensdag: HET REGGEDAL, een wandeling vanaf ons verlijf van 19 km voor een groot deel lang het riviertje de Regge. Vertrek 10:00 uur
Donderdag: IN DE VOETSPOREN VAN KRISHNAMURTI, een wandeling vanaf het station in Ommen van 16 km. We duiken in het leven van deze man en bezoeken plekken waar hij de sterkampen organiseerde. Vertrek 10:00 uur
Vrijdag: SPOOR VAN DE ORANJE LEEUW. een wandeling vanaf ons verblijf van 14 km met uitleg over park 1813, het geboortejaar van ons koningsrijk.(Waarom is onze nationale kleur oranje?) Vertrek 11:00 uur Eerst koffer pakken en kamer ontruimen.
Verdere informatie:
4 overnachtingen
Lunch bij aankomst
Volpension (ontbijt en diner)
glas wijn tijdens de diners
Lunchpakket voor tijdens de wandeling
Bijzonderheden:
Het ontbijt is in een buffetvorm. De diners worden uitgeserveerd. Bij alle maaltijden is bediening aanwezig;
Dieetwensen zijn geen probleem;
Wij zetten tijdens het diner volop fris water op tafel;
Direct na de wandeling zorgen wij voor een koffie/thee buffet;
Wij hanteren geen 1 persoonstoeslag voor een kamer;
Iedere dag worden de kamers en badkamers schoongemaakt ( bed wordt opgemaakt); Knuffel op de kamer;
Al dit moois kunnen we aanbieden tegen een prijs van 319 euro pp
Niet bij de prijs inbegrepen zijn drankjes (op een glas wijn bij het diner na) in ons verblijf en onderweg.
Let op! Ook bij aanmelding voor deze meerdaagse tocht ga je akkoord met de voorwaarden van Greenshoes Je dient binnen 7 dagen na het betalingsverzoek het bedrag over te maken.Als je toch niet kunt (ongeacht de reden), dien je zelf voor een vervanger te zorgen. Hier kunnen wij wel bij helpen om een andere deelnemer te vinden. Betaling voor deze tocht dien je dan met deze vervanger te regelen. Er vindt geen restitutie van het geld plaats door de organisator. De reden hiervoor is dat de organisator meestal ook geen geld terugkrijgt van de eigenaar van de accommodatie.Deelname aan deze meerdaagse activiteit is net als bij de andere activiteiten op eigen risico. Zorg dat je zelf voldoende verzekerd bent. De organisator heeft meestal geen EHBO diploma of certificaat.
Er kunnen geen honden mee.

Deelnemerslijst:
1-Mariska Doorgeest
2-Tilly van Dijk
3-Dorien Campmans
4-Femmy Wijnholt
5-Jacintha van Beveren
6-Gerrit van Unen
7-Ingrid Bosloper
8-
9-
10-

Meer informatie en opgeven

Wilt je meer informatie over deze wandeling of wil je je opgeven?
Bel dan 06-22059443 of stuur een e-mail naar info@greenshoes.nl