Hieronder kun je je ook aanmelden als lid/donateur. Wil je dus graag regelmatig een mooie wandeling lopen, of zelf als kaartlezer een wandeling organiseren, geef je dan op als lid/donateur. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Als donateur van onze vereniging betaal je 8 euro/jaar.
Dit donateursschap kun je aanvullen met een lidmaatschap van de landelijke bond, de KWBN, waar je kunt kiezen uit een basis (11,00 euro/jaar)of een uitgebreid lidmaatschap (18,50 euro/jaar)

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Extra informatie

Het lidmaatschap van de wandelvereniging bedraagt 8 euro/jaar.
Daarmee krijg je 2 euro korting op de wandelingen  en de thema tochten zonder bezoek. Je betaald geen 3 euro maar 1 euro

Voor thema tochten met bezoek betaal je als lid geen 5 euro maar 3 euro.

en voor de evenementen, b.v. de Midwinterhoornwandeling en de Groene Looper tocht  krijgt je 2 euro korting.

Tijdens wandelingen en evenementen kunnen er foto’s gemaakt worden voor promotionele activiteiten. Enkele van deze foto’s kunnen op de website geplaats worden.
We plaatsen geen individuele foto’s en er worden geen namen vermeld zonder toestemming.

Je wordt jaarlijks op de hoogte gehouden  van  het wandelprogramma.

Als je lid wordt voor € 19,00 per jaar dan ben je automatisch lid van de KWWN (Wandel.nl) en krijg je het basislidmaatschap van de KWBN wat inhoudt dat je een korting krijgt van € 1.00 op wandelingen die georganiseerd zijn onder auspiciën van de KWWN in heel Nederland.  Je ontvangt een wandelpas van de KWBN.

Als je lid wordt voor €26,50- per jaar dan word je automatisch ook lid van de KWBN en krijg je het uitgebreide lidmaatschap van de KWBN wat inhoudt dat je een korting krijgt van € 1.00 op wandelingen die georganiseerd zijn onder auspiciën van de KWBN in heel Nederland. Je ontvangt een wandelpas van de KWBN.  Daarnaast ontvang je ook de landelijke wandelgids van de KWBN en een 3 maandelijks magazine met wetenswaardigheden rondom het wandelen.

Voor de laatste twee  lidmaatschappen verzorgen wij het lidmaatschap van je bij de KWBN. Je hebt daar dus geen omkijken meer na tot wederopzegging.

Bij beëindiging van jouw lidmaatschap verwachten wij van jou een schriftelijke opzegging 3 maanden voor het einde van het lopende lidmaatschapsjaar.
Na beëindiging zullen je persoonsgegevens z.s.m. verwijderd worden uit de ledenadministratie, tot uiterlijk 1 maand na einde  van het lidmaatschap.

Als je na 1 november dit jaar lid/donateur wordt van Greenshoes, betaal je pas vanaf januari van het volgend jaar