Hieronder kun je je ook aanmelden als lid/donateur. Wil je dus graag regelmatig een mooie wandeling lopen, of zelf als kaartlezer een wandeling organiseren, geef je dan op als lid/donateur. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Als lid/donateur van onze vereniging betaal je 10 euro/jaar.
Dit kun je aanvullen met een lidmaatschap van de landelijke bond, de KWbN, waar je kunt kiezen uit een basis (19,00 euro/jaar)of een compleet lidmaatschap (32,00 euro/jaar)

Extra informatie

Het donateur/lidmaatschap van de wandelvereniging GreenShoes bedraagt 10 euro/jaar.
Daarmee krijg je 2 euro korting op de wandelingen,  en de thema tochten zonder bezoek. Je betaald geen 3 euro maar 1 euro

Voor thema tochten met bezoek betaal je als lid geen 5 euro maar 3 euro.

Voor de 2G wandeling (Gezond en Gezellig) op de dinsdagmorgen betaal je geen 2 maar 1 euro.

En voor de evenementen, b.v. de Midwinterhoornwandeling en de Groene-Looper-tocht krijgt je min. 2 euro korting.

Tijdens wandelingen en evenementen kunnen er foto’s gemaakt worden voor promotionele activiteiten. Enkele van deze foto’s kunnen op de website geplaatst worden.
We plaatsen geen individuele foto’s en er worden geen namen vermeld zonder toestemming.

Je wordt jaarlijks op de hoogte gehouden van het wandelprogramma.

Als je lid wordt voor € 29,00 per jaar dan ben je automatisch lid van de KWbN (Wandel.nl) en krijg je het basislidmaatschap van de KWbN wat inhoudt dat je een korting krijgt van € 1.00 op wandelingen die georganiseerd zijn onder auspiciën van de KWbN in heel Nederland.  Je ontvangt een wandelpas van de KWbN.

Als je lid wordt voor €42,00- per jaar dan word je automatisch ook lid van de KWbN en krijg je het complete lidmaatschap van de KWbN wat inhoudt dat je een korting krijgt van € 1.00 op wandelingen die georganiseerd zijn onder auspiciën van de KWbN in heel Nederland. Je ontvangt een wandelpas van de KWbN.  Daarnaast ontvang je ook de 3 maandelijks magazine met wetenswaardigheden rondom het wandelen.

Voor de laatste twee  lidmaatschappen verzorgen wij het lidmaatschap van je bij de KWBN. Je hebt daar dus geen omkijken meer na tot wederopzegging.

Bij beëindiging van jouw lidmaatschap verwachten wij van jou een schriftelijke opzegging 2 maanden voor het einde van het lopende lidmaatschapsjaar.
Na beëindiging zullen je persoonsgegevens z.s.m. verwijderd worden uit de ledenadministratie, tot uiterlijk 1 maand na einde  van het lidmaatschap.

Als je na 1 november van het jaar lid/donateur wordt van GreenShoes, betaal je pas vanaf het volgend jaar