Vilsteren Bruist (7,5 van 10:00-12:00 16 van 09::-12:00 25 van 08:00-10:00 40 van 07:00-08:00 km)

06 juli Vanaf 07:00 uur
In de feesttent op de Tip (weiland voor de kerk), Vilsterseweg 12 7734 PD te Vilsteren.
gaat geen gids mee
Totaal onbeperkt aantal plaatsen

Richting het prachtige Ommen en door het Reggedal
Wat betreft de bekende afstanden van 7,5km, 16km en 25km, de veelal onverharde routes leiden u ditmaal met verrassende paadjes door de prachtige landgoedbossen, de Sahara, de uiterwaarden van de Regge, en langs de cultuurhistorische oude akkers, essen en heidevelden. De routes doen meerdere landgoederen aan waaronder het zeer bijzondere en unieke Landgoeddorp Vilsteren en Landgoed Het Laer.

Prachtige verrassende wandelroutes
Let op, de wandelroutes zijn niet geschikt voor ‘asfalt-meters’, maar zijn juist gericht op de wandelaar die een prachtige verrassende wandelroute door het landschap kan waarderen. De routes zijn daarom helaas niet geschikt voor rollators, rolstoelen of mensen die slecht ter been zijn.

Trainen voor wandel-4-daagse Nijmegen?
Wilt u graag een laatste prachtige training voor de 40km van de wandelvierdaagse van Nijmegen? Dan bieden wij u graag de mogelijkheid om de 25km afstand met de 16km afstand met elkaar te combineren. U krijgt dan 2 routeplattegronden van ons mee voor dezelfde kosten, namelijk €7,50. Er zitten dan kleine delen overlap in de routes. Let wel op, het loopt zwaarder over onverhard terrein. Houdt u daar rekening mee.

Vanaf nu kan je de wandelroutes ook digitaal navigeren met de app ‘Komoot’
Installeer voor aanvang de app ‘komoot’ op je mobiel en maak vervolgens een gratis account aan. Scan de QR-code op de routeplattegrond die je van ons meekrijgt met je camera. Klik vervolgens op de link die verschijnt in je camerabeeld, de route opent zich in de app Komoot en vervolgens klik op de groene knop ‘navigatie starten’. Zo simpel is het!

Afstanden en starttijden
3 kilometer (gezins-editie): starten tussen 10.00 en 12.00.
7,5 kilometer: starten tussen 10.00 uur en 12.00 uur.
16 kilometer: starten tussen 09.00 uur en 12.00 uur.
25 kilometer: starten tussen 08.00 uur en 10.00 uur.
40 kilometer (combi van 25 en 16km): starten tussen 07.00 uur en 08.00 uur.

Start- en ontvangstbalie
In de feesttent op ‘De Tip’ (het weiland voor de kerk), Vilsterseweg 12 te Vilsteren.

Parkeren
Parkeren is mogelijk rondom de kern van Vilsteren (afstand tot startbalie is 250m tot 500m). Volgt u de evenement verwijsborden van Vilsteren Bruist. Bij de diverse wegafsluitingen (vanwege het event Vilsteren Bruist) mag u doorrijden naar de kern Vilsteren om daar op aanwijzing van de verkeersregelaars te kunnen parkeren in de daarvoor aangewezen weilanden.

Kosten bij vooraf online inschrijven
De kosten zijn bij vooraf online inschrijven €7,50 per persoon. In het geval van een KWbN-lidmaatschap krijgt u €1,- korting. Voor de 3km gezins-editie zijn de kosten €7,50 per gezin. De kosten zijn inclusief de routeplattegrond en gratis toegang tot het evenement Vilsteren Bruist.

Kosten bij inschrijving aan de startbalie
Op de dag zelf inschrijven is alléén mogelijk indien de deelnemerscapaciteit het nog toelaat, zolang de voorraad routeplattegronden strekt en tegen een verhoogd tarief van €10,00 pp. In het geval van een KWbN-lidmaatschap krijgt u €1,- korting. Voor de 3km gezins-editie is inschrijven aan de startbalie niet mogelijk! Neem dit risico gewoon niet en schrijf u tijdig in.

Honden
Honden zijn toegestaan mits deze zijn aangelijnd.

Meer informatie en eventueel vooraf inschrijven via de onderstaande link
Vilsteren Bruist Landgoedwandeltocht inschrijfformulier (google.com)

En dus niet zoals hieronder staat vermeld.

Meer informatie en opgeven

Wilt je meer informatie over deze wandeling of wil je je opgeven?
Bel dan 06-22059443 of stuur een e-mail naar harmjanbredewold@gmail.com